Akte Inspirator

Rate / votes
More than 1000 users worldwide
Current version: 0.0.22
Price: FREE
Download extension
Like this extension ? Like/Share it!
Vervangt de nieuwe tab met een willekeurige historische akte ter inspiratie met genealogische zoekfuncties.Elke keer als u een nieuw tabblad in uw browser opent zult u verrast worden met een scan van een historische akte. Dit kan een willekeurige akte zijn of een akte waar een bepaalde door u ingestelde naam op voorkomt. Zo wordt elk nieuw tabblad een inspiratie voor verder onderzoek in Nederlandse archieven. Als startpunt kan de bronvermelding dienen die verschijnt als u de muis over het logo van het archief linksonder houdt. De bronvermelding leidt u naar de akte op Open Archieven.

Het zoekvenster verschijnt als u klikt op het logo van de Genealogie Werkbalk (rechtsboven). Nogmaals klikken en het zoekvenster klapt weer in. U kunt zoeken op familienaam in genealogische bronnen op familienaam, zoeken naar scans bij FamilySearch en zoeken naar archiefinstellingen op (plaats)naam.

Via de opties van deze extensie kunt u instellen dat er aktes van een bepaalde familienaam (of door komma gescheiden familienamen) getoond worden.

Reviews of Akte Inspirator extension

Similar extension